4. joulukuuta 2011

Frankfurt

No SE ON MORO. Juu tässä ollu havaittavissa taas pientä laiskuutta tän blogin suhteen :d No anyways nyt tulee aika iso postaus tän viikon Frankfurtin reissusta. Ei mulla nyt tässä hirveesti muuta..koulu painaa päälle ja se jos mikä on mukavaa!!!! 
Mut lähetääs tästä; 
 Hotellii päästii tosiaa siinä puol 11 illalla, siksi hehkeyteni
 Eka aamu näytti iha lupaavalta ! 
 Frankfurtin päärautatieasema
en tiiä miks, mut tuli mielee Harry Potter?
elämäni parhaimmat ranskalaiset. 
 Laurani :> 
 Eksyttii sitte siinä samassa Euroopan keskuspankin pihaa 
 Tää oli siis maanantai ja loppupäivästä ei oo enää mitää julkasukelposta :'D Illalla oli 30 Seconds To Mars Festhallella ja siellä ei sit saanu muuta kameraa olla ku pokkari.
Tämmönen ois kuitenki 
Sitte tiistaina lähettii heti aamusta U-Bahnilla Frankfurtin 'keskustaa' ja sielä meniki koko päivä :) Illalla ne Joulumarkkinat vasta pääs loistoosa!! 
No sitä suklaata ;) 
 (Tähä ois vielä pitäny tulla kuva minusta ja laurasta, mut blogger kääntää sen vaakasuoraa enkä tiiä mitä pitäs tehä ja nyt itken koska hämmennys)
Keskiviikkona pitiki sit lähtee puol yhen linkillä kohta Frankfurt Hahnia ja sieltä lähti lento puol viien(?) maissa  kotia pppäi (: se oli muute bumpy ride se lento. meinasin jo et se kone tippuu alas ja me kuollaa kaikki D: 
as you see, NON Smoking Station 
 Ihan sikahyvää!! 
Että mä sitte rakastan säätää näitten kuvien kanssa xd nojoo nyt tuli aika jytky, kestäkää.

2 kommenttia:

  1. ihana postaus nooora <; ! ps söpö http://3.bp.blogspot.com/-t7D2qs0wp1o/TtuHQ_axD5I/AAAAAAAAAlI/PzUIuoMAX-c/s1600/aDSC_2809.jpg

    VastaaPoista
  2. oe kiitti ;) hahaha :D harvinaisen

    VastaaPoista