23. toukokuuta 2012

Stockholm 7.-11.5

Heippatirallaa taas! Nyt ois jo pari viikkoo siitä ruotsin matkasta ni aattelin et ois korkee aika alkaa laittelee siitä niitä kuvia tähä suuntaa :d Pari viikkoo enää koulua eli nyt eletää jännän äärellä. Sen mä kyllä tiiän että tietyt numerot laskee ku lehmän häntä, mut minkäs teet jos aineen opettaja ei susta tykkää ja päättää laskee numeroa :)))) näin täällä. Oon rakastunu iha head over heels Ed Sheeraniin jä äyh, kuinka voi olla ihmisellä nätti ääni :< 
Elikkä junalla lähettiin Turun satamaan, ja Silja Europalla Ruotsiin, vielä senioriristeily!! JES.


 Laivasta ei oo kuvia, kappas vaan, ainakaa mitään julkasukelposta :_D Aamusella sitte kuuen aikaa päästii Tukholman rautatieasemalle aamupalalle, sieltä sitte kiertelemää kaupunkia ja vasta kolmen maissa päästii hostellii. 


 Pakollinen _ruokakuva.


 nää kuvat on kyllä tasan pelkkää hämmennystä.


 Iltasella käytii sit reissailemassa ja satuttii löytää tosikiva keinu :)) lapsetti.


 Käytii me Uppsalassaki, tosin keli oli iha pyllystä ja olin muslim.


 Uppsalan tuomiokirkko oli iha mahtava, tuliko yllätyksenä? no ei. Käytii sit sen vastapäätä olevassa anatomian museossa mikä oli iha _jännä koska lapsen luuranko ja elukoitten sisälmykset, hyh.


Elikkä pukumies.
Viimosena päivänä käytii pyörähtämässä kaupungintalolla, ja keli oli aiva ihana! Vähä haikeella fiiliksellä ku piti lähtee, mut hauskaa oli kuitenki ;D Reissu oli iha mahtava ja se sivistyksen määrä mikä saatii menee pilvissä. Eli siis Tukholman museoista noin 99,9% on käyty läpi. 


 Täällä ei oikeestaa ookkaa muista kuvia ku minusta ja Roosasta :D:D harmittaa ku ei tullu otettua yhteiskuvaa..schaisse. 

2 kommenttia: