3. lokakuuta 2012

Your smile should've told me you're trouble

HEISSULIVEI JA HYVÄÄ SYSSYÄ! Tässä taas kevyttä kuukauden taukoa pitäny, koulu on alkanu mukavasti rullaamaa ja koeviikosta selvisin, voitto! Tosin bilsan koe meni vähä mite meni ja nyt pelottaa. Synttäreitä piettii ja luultavasti pietää uuestaa syyslomalla..AINAKI TOIVON NII KRRHM.

 Helsingissä kerkesin käymää, viikonloppuna papan synttäreille sit viikko koulussa ja onki jo onnellisesti syysloma, convenient i say.

Jotai satunnaisia kuvia latelen nyt kännykästä ku toi kameran käyttö on jääny vähä vähemmälle..NII ja nyt ku onnellisesti alotin saksan taasen ni saatiin semmosia jymyuutisia että vuoden päästä Saksa kutsuu!! How convenient, again. Ps. jos et oo vielä kokeillu ni pelin nimi on SongPop ja siihe jäät koukkuu 99% varmuudella. 


Ja mun yks lemppariblogeista ajatteli koittaa semmosta että kirjottaa jonku aikaa enkuks kaikki postaukset ja muaki kyllä kiinnostas. Eihän siitä varmaa haittaakaa olis, tai jos on poikkinaista sanaa ni lemmenviestejä voi ladella kommenttilootaa :-) Lupailen taas että yritän saaha siitä Kreetan matkasta postauksen tällä viikolla tehtyä, vaikka huomenna ku mulla loppuu onnellisesti 11.40.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti