4. marraskuuta 2012

EKAA KERTAA JENNILLÄ

Mä en oo täällä blogin puolella hirveesti mun kavereista sepitelly, joten päätin et jos en muuta tekemistä keksi ni sepittelen johki välii jonku romaanin jostain mulle läheisestä henkilöstä.
Ja kansioita selaillessani löysin tän 'EKAA KERTAA ESPOOSSA' kansion jota en oo kahtonu ku ehkä kerran, ja nyt ku sitä selailin ni käänty suunpielet ylöspäin aika dramaattisesti.

NOH missä mä tutustuin jenniin? Netissä ooh. Jonkun 2v (??) sitte. Mun mielestä se meni nii että jenni laitto mulle ekan viestin ja sit ruvettii jutteleen, hehkutettii mcr:n keikkaa, 30 seconds to marsia ja kaikkee muuta mikä sattu olemaan maan ja taivaan välissä. Sit siinä meni parisen kuukautta että oltii aika tuppisuita kunnes sit jossai välissä ruvettii juttelee fasessa ja siitä se sit lähti ::D
Nyt ei olla yhtäkää päivää laittamatta viestiä, Jennistä on tullu yks parhaista ihmisistä meitsin pienessä maalimassa!

Eka kertaa mä kävin neitin luona siis tän vuoden helmikuussa, sen jälkee käytii kattoo huhtikuussa Elliot John Gleavesia aka Examplea Carolan ja Jennin kanssa ja oli muute iha mahtia! Tässä on nyt joku liuta kuvia, ja varotuksen sananen, kuvien laatu on huono isolla hoolla.Mä en oo ikinä päässy yli tosta Tuksusta, en ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti