17. heinäkuuta 2013

RTB 2013 FT. JENNI









mitä ihmettä näille kuville taas tapahtuu ttu

OI! minä täällä taas viikon Kreikan reissun jälkee wheeey. Lupailin taas tehä postauksia hitusen kaikesta, mutta mitä kävikään oon ollu muka jollain lailla kiireinen laittamaa tänne yhtikäs mitää. Truth to be told my lazy ass is just too lazy.

Homman nimi siis oli se jo marraskuusta asti, että Jennin kanssa mennään kattomaa ainakin 30 Seconds To Marssia. Kuitenkaa kesätöiden puutoksen takia en saanu Rock The Beachiin ku yhen päivän lipun, halua ois ollu kahelle, jopa kolmelle päivälle mutta shit happens or so they say ja yhen päivän lipun sain, onneks. 
Mutta yks päivä riitti, koska se oli ihan mahtava. Päivä oli huikee, seura vielä huikeempaa ja Marssit kaikista huikeimmat. Do or Die teki muhun lähtemättömän vaikutuksen ja The Killin kertsi Jennin kanssa oli jotai maailman hienointa, parasta musaa ja auringonlasku hietsussa, ei enää hienompaa. Ehkä mä oon vähä fiilisteliä. Toki täytyy siinä mielessä kääntyä kritiikin puolelle, että vanhaa tuotantoo ois pojilta kaivannu ihan vähä enemmän..mut tästä viis. Lipun hinta kirpas, mutta ei perhana kyllä oli sen arvonen päivä. Kaikin puolin. 
Woah en oo varmaa ikinä kirjottanu näi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti