22. lokakuuta 2011

Aivan niinkuin oisin, mennyt biitistä sekaisin

NONIIIN juu tosiaa torstaina käytiin Tampereella pyörimässä ja tulihan sieltä vähä osteltuaki jotai, mut niistä laitan kuvaa myöhemmi. Kamera oli matkassa, mut ainoot kuvat mitkä otin ni oli Orituvan kyltistä? Eli sieltä ei oo ku about viis kuvaa :D siellä meni koko päivä koskarissa, ni eipä siinä juuri kuvia otella. Joten tähä postauksee vaa pari kuvaa jostain tuolta kansioiden uumenista..
Tosiaan, oli tässä Tampereen reissussa pari mutkaaki. Oltii siis lähössä siitä ajelee eteenpäi ni se auto sammu, se vaa sammu. Noh, siinä sit tuli pari miestä ja työnti sen auton takasi parkkiruutuu. SITTEN tuli erittäin ystävällinen mieshenkilö joka auttoi naisia hädässä ja teki jotai sille autolle ja sit se lähti WRUUM, eipä sen kummempia ;D Sillä välin kehiteltii Lauran kanssa mitä mielenkiintosempia keskusteluaiheita, mut ei niistä sit sen enempää.
 Nyt popittelen onnellisesti Antti Tuiskua ja syön pitsaa..harvinaisen jännittävää, ei mulla muuta ku et hyvä meno! Siiis näihin tunnelmiin, toivottavasti saan itteni tekemään huomenna sen postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti